Blijft Mooi Vintage

Met veel enthousiasme ben ik constant op zoek naar de mooiste spullen; als ik blij word van een vondst en het eigenlijk het liefst zelf zouden willen houden, weet ik dat het goed zit

Ik ben Claudia, eigenaar en het dagelijkse gezicht achter de vintage woonwinkel Blijft Mooi. Ik verkoop voornamelijk vintage meubels, verlichting en woonaccessoires uit de jaren 50, 60 en 70. Maar als ik de kans krijg een mooi Art Deco kastje uit de jaren ’20/’30 te kopen, laat ik die zeker niet voorbij gaan!  Voorwaarde bij inkoop is dat ik er zelf blij van word en dat de spullen kwaliteit en ambachtelijkheid uitstralen. In mijn winkel vind je een mix van stijlen; strakke Scandinavische kasten en lampen, sierlijke gevormde serveerwagens en theekastjes, prachtig glaswerk van kristal etc. Juist door stijlen te combineren creëer je je eigen unieke interieur!

De Vintage Driehoek in de Vruchtenbuurt.
Wat is er nu beter dan je eigen persoonlijke stijl in je interieur te laten zien? In de Vruchtenbuurt in Den Haag hebben we de perfecte bestemming om je huis te transformeren met een unieke vintage touch: de Vintage Driehoek. De Vintage Driehoek bestaat uit drie unieke winkels: Blijft Mooi, Koffie en Kansen en Wouwww by Janou.

Blijft Mooi Vintage

Vlierboomstraat 500
2564 JM Den Haag

Meer in de categorie

Speciaalzaak
keyboard_arrow_up