Over ons


U vindt onze winkels in de Appelstraat en Vlierboomstraat


Het ruime aanbod aan winkels en ondernemingen in Winkelcentrum de Vruchtenbuurt zorgt ervoor dat u voor al uw boodschappen kunt slagen.

De Vruchtenbuurt

De Appelstraat- en de Vlierboomstraat met hun gezellige jaren ’30 uitstraling geven dit Haagse winkelcentrum een dorps karakter en sfeer.
Naast een aantal grote winkelnamen zijn er tal van ambachtelijke winkels, gespecialiseerd op het gebied van eten en drinken, mode, verzorging, ontspanning, dagelijkse boodschappen, enz.

Voor al uw boodschappen!
Eten & Drinken
Kleding & Accessoires
Verzorging & Vrije Tijd
Slapen & Ontspanning
Massage & Beauty

Kids & Fun Shopping
... en nog veel meer!

KIJK HIER WELKE WINKELS OOK OP ZONDAG GEOPEND ZIJN

Winkelcentrum de Vruchtenbuurt, nog steeds de gezelligste buurt van Nederland. Voor al uw dagelijkse boodschappen. U vindt onze winkels in de Appelstaat en Vlierboomstraat Het ruime aanbod aan winkels en ondernemingen in Winkelcentrum de Vruchtenbuurt zorgt ervoor dat u voor al uw boodschappen kunt slagen. De Appelstraat- en de Vlierboomstraat met hun gezellige jaren ’30 uitstraling geven het Haagse winkelcentrum een dorps karakter en sfeer. Naast een aantal grote winkelnamen zijn er tal van ambachtelijke winkels, gespecialiseerd op het gebied van eten en drinken, mode, verzorging, ontspanning, dagelijkse boodschappen, enz. Met winkels in de Appelstraat en de Vlierboomstraat. Voor al uw dagelijkse boodschappen 11 NOVEMBER LAMPIONNENOPTOCHT & SHOPPING NIGHT! Woensdag 11 november Lampionnenoptocht en Koopavond in Winkelcentrum de Vruchtenbuurt! Meer informatie volgt. Zet hem vast in je agenda! EEN NIEUWE ZAAK IN WINKELCENTRUM DE VRUCHTENBUURT! Het doet ons veel genoegen weer een nieuwe aanwinst voor ons winkelcentrum te mogen verwelkomen. Ultra Outdoor Sports opende zaterdag 5 september feestelijk de deuren aan de Appelstraat 131. Hartelijk welkom en veel succes toegewenst. HERINRICHTING APPELSTRAAT De middenberm van de Appelstraat is in een nieuw jasje gestoken. Wellicht had u het al gezien, maar de Appelstraat is veranderd en opnieuw ingedeeld. Zo is er een wandelpad gemaakt en zijn er nieuwe planten geplaatst. Het resultaat mag er zijn. Een ware parel in ons winkelgebied. Voor al uw boodschappen! Eten & Drinken Kleding & Accessoires Verzorging & Vrije Tijd Slapen & Ontspanning Kids & Fun Shopping ... en nog veel meer!